Världens bästa mögelputs!

Om ni trodde förra städtipset var bra är det inget emot detta! Alltså alla mögelputs – släng er i väggen! Har prövat både det ena och det andra men inget vinner detta. Har ni möblemang som stått ute, eller terass som fått lite mögelfläckar så tag fram samma mirakelblandning med ättikan som jag delade i inlägget om fönsterputs (det ni ser jag håller på med är en ”liten” uppdatering av hundkoja till boende för några hönor..men mer om det senare)

Förutom blandningen tar ni fram en hink med vatten och en grov borste. Det ni nu ser före/efter tog uttryckligen 5 min (!!) att fixa. Otroligt tillfredsställande känsla av att få bort smuts så enkelt och bra – hade aldrig förstått man kunde få bort mögel och smuts såhär enkelt. Tipset från samma ”ekotipset” på Instagram. Drag med pilen ovanför bilden så får ni enkelt före/efter bilden.

För att i nu ännu skall ta mitt ord så tog jag video så ni får se uttryckligen hur snabbt det går. Bara sprutar med ättikan mot bräderna, genast skurande med vatten och ytan är ren.

En kommentar på “Världens bästa mögelputs!

  1. Pingback: Världens bästa städtips vol.2 – Josephines mix av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: