Politik – josephine

Hej! Mitt namn är Josephine Frimodig och jag är en 38-årig trebarnsmamma, hemma från Evitskog i Kyrkslätt. Är utbildad lektor i historia och samhällslära men vidareutbildade mig även till klasslärare ifjol och har nu en underbar egen klass. Eftersom barn och ungdomar ligger nära hjärtat har jag engagerat mig i Sjökulla Hem och Skola samt i Evitskogs Ungdomsförening.

På fritiden gillar jag att röra på mig i naturen (där jag tittar på djurspår och vad min viltkamera fångat på bild), att odla i mitt växthus, spela piano, sjunga och dansa med mina barn. 

Till framtidsdrömmarna hör att bygga ett hönshus och få grönskande äppelträd! På det större planet önskar jag att alla barn får gå i en frisk skola, ha en trygg skolväg och få all form av stöd och hjälp som kan tänkas behövas på vägen från daghem tills de är utexaminerade från grundskolan.

MIN VISION I ETT NÖTSKAL

Jag vill jobba för att barnen skall ha en trygg skolgång och för att lärarna ges förutsättningar för att koncentrera sig på sitt jobb. Vi måste i god tid sätta in meningsfulla aktiviteter för att stödja de ungas välmående. Andra frågor jag brinner för är naturen och närproducerat. Jag önskar att mina barn får växa upp i en miljö som grönskar och att entreprenörer skall ha möjlighet att verka och producera i den egna hemkommunen. Dessutom vill jag att åldringsvården skall vara värdig och ge den bästa möjliga service för dem som byggt upp samhället före oss. För en mera tolerant värld för våra barn.

JAG VILL JOBBA FÖR ATT BARNEN SKALL HA EN TRYGG SKOLGÅNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: