Semester i kyrkslätt – den hemlighetsfulla våtmarken

Det finns en liten ”hemlig” plats här i mina hemknutar jag vill dela med mig. Själv noterade jag den förra hösten, då jag tittade närmare på appen jag nyss hade laddat ner. Denna del jag nu visar er är ett litet utdrag ur en naturdagbok som hörde till kursen ”naturvetenskapens didaktik”, som ingick i min klasslärarbehörighet. Det var en häftig känsla då vi nådde fram, mitt i skogen en stor våtmark så tyst och fridfullt..för er som blev intresserade närmare av denna våtmark så är det alltså ”Myllärinniityn kosteikko” det är frågan om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: