Länge sen sist!

Tänkte kort skriva och höra av mig, märker det gått en tid sen sist. Har återgått till jobb igen efter mamma- och studieledigheter så det är full rulle att lära sig nya rutiner i vardagen. Om en vecka börjar även allvaret inom kommunalpolitiken då jag skall på det första fullmäktigemötet! Spännande..då blir även nämndernas fördelning klar så då återkommer jag med vilken nämnd jag kommer sitta i. Men ville bara titta in och säga ”Hej” – gör ett längre inlägg här inom kort med både politik och renoveringar som skett här hemma senaste månaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: