Semester i Kyrkslätt – dag 4

Vi har ju både hönor, tupp och kaniner hemma men ändå är det nog lite extra att få fara till en riktig smådjursgård. Denna gång blev det Rehndal – ett ställe vi nog besökt nästan varje år och där man får klappa får och ponnyn.

En familj på 5 personer kostar 40 euro (annars 10e/pers för alla över 2 år). Hit kan medtagas egen matsäck, men finns även en liten kiosk för det mest nödvändiga. Jag är glad Rehndal kunnat fortgå trots olika ägarbyten pga. mer och mindre tragiska orsaker. Här finns gott om utrymme och speciellt för de yngre modell coolare lekpark.

Vet inte hur det är mer er, men varje gång jag ser alpackorna tänker jag på Star Wars. Ni som förstår, förstår 🙂 Likaså är det nog djur som gärna får hållas på ett gott avstånd, för ser framför mig annars hur spottet flyger. Men roliga djur! Det finns många djur som väcker skratt och förundran i Rehndal, så det är absolut värt ett besök. Så packa med en egen liten matsäck och gå och titta omkring på området i lugn och ro – här finns inte någon stress i luften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: