Ett spännande möte i skogen

På hösten gick jag kursen ”omgivningslärans didaktik” och där hade vi som uppgift att göra en naturdagbok och skulle gå ut i skogen och göra observationer. I november gick jag ut då första snön hade kommit, i jakt på att bonga några häftiga djurspår (vi har ex. en hel del lo här i Kyrkslätt och i norr rör sig åtminstone en lo-familj). Men denna morgon blev det nog något helt annat..eftersom jag dokumenterade en del som video får ni se på mina tankar innan jag gick in i skogen och sedan mitt spännande möte.

Nu när ni skall få se video på mitt närmaste möte med skogens konung ber jag på förhand ursäkt för en liten svordom – det var ändå såpass spännande situation och tänkte nog jag först såg fel – att det var en stor sten. Tyckte det var konstigt de inte sprungit iväg tidigare – med tanke på jag nog inte var särskilt tyst eller diskret med mina röda kläder. De var kanske inne i den djupa sömnen då..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: