Lounge i trädgården

Eftersom jag nu väl kom igång med att lassa sand och täcka in gräsmattan fortsatte jag med det – nu ville jag ha en liten ”lounge” i trädgården där jag kan förhoppningsvis ibland slå mig ner beskåda blommor och planteringar. Kanske en liten kopp kaffe alltid nu som då i gott sällskap..

På tal om sällskap fick jag världens bästa sällskap att lassa sand med – min 3-åring. Han sprang bredvid ”traktorn och släpet” (en sittbar gräsklippare med släp) och visade vart jag skulle stanna och lassade av och på sand med mig. Tack och lov allt blir lättare med åldern – det här hade då inte varit möjligt ett år sedan. Att jag kan göra trädgårdsarbete tillsammans med pojken.

William väntade mest på att få vattna – vilket han fick efter all sand var lassad. Tror det gick sisådär 7 lass till denna del, som ännu saknar lite planteringar och blomster, men ni kanske ser lite vad jag tänkt. Bilringarna skall ni få se senare ett skilt inlägg om, har en hel del bilringar som får lite nya uppgifter i trädgården. Denna samling skall få blommor. Är inte helt 100 ännu med hur och var vissa lådor eller ställningar skall vara men sånt brukar jag bestämma då jag sökt blommora och placerar ut dem.

Här är då växthuset ifjol

Här är växthuset med lite uppdaterad omgivning på bägge sidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: