Webbinarium: Ung i Kyrkslätt

Eftersom unga och barn ligger mig nära om hjärtat deltog jag i ett webbinarium 5.5 som kvinnoförbundet i Kyrkslätt stod för där temat var just unga. Här kan ni få se själva webbinariet i sin helhet – lönar sig att ta en titt och kom ihåg: Konstruktiv feedback tages alltid emot och man lär sig så länge man lever. Har ni koll på något som vi undrade över i webbinariet, ta kontakt! Speciellt alla som är av lite yngre slaget (läs: yngre än mina 30+) får gärna tipsa över vad ni önskar er och vad som skulle öka ert välbefinnande och välmående.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: