Kompost av lastpallar

Ni som odlat tomater vet att det blir mycket plockas av ”tjuvar” och att kapa blad. Varje år har det känts som man inte riktigt vet vart kasta det som plockas bort ur växthuset. Stötte på Pinterest på en bra idé hur man kunde använda lastpallar för att snickra ihop en egen ”kompost”. Det blir inte riktigt som en traditionell kompost men något att förvara löv/ogräs i, som med lite tillägg kunde agera som någon form av kompost á la Josephine. Här rekommenderar jag man är två – lastpallarna väger mycket och jag kom igång ensam men sen fick jag nog hjälp av min pappa som är något av en självlärd yrkesman/snickare/allt-i-allo. Så jag kan tyvärr inte ta all kredit för slutprodukten..

Lite finns det att fixas ännu, kanske en liten förnäm skylt och täcka in vissa hål. Tänkte sätta blommor uppe längs kanterna, eftersom det är möjligt genom att lägga en liten bräda under första mellanrummet, men det måste bli lite varmare utomhus så blommorna inte fryser ihjäl..lovar lägga bilder om det lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: