Det där med att putsa grill

Det finns några hemsysslor som kommer längst ner på listan av saker jag drar mig från att göra och slarvar med – att reda upp byk och sedan att putsa grillen. Dessvärre hade jag glömt putsa grillen ifjol höstas och ni vet ju vad det innebär. Inte alls en rolig överraskning då jag skulle säsongsöppna grillningen. Nu glömde jag ta helt den första värsta bilden före sprayandet, men ni kan säkert föreställa er.

Eftersom jag redan innan prövat mirakelsprayet med ättikan på att få bort mögelfläckar från trä tänkte jag testa även här. Hör och häpna – lätt som en plätt. Inga äckliga konstgjorda kemikalier utan bara ättika, vatten och lite diskmedel gjorde susen. I vanliga fall får man gnugga rätt rejält och ändå blir flottet kvar, men detta tog igen en väldigt kort stund och jag kunde nöjd avsluta projektet och äta grillmat igen!

Men nu är frågan – var hittar jag ett mirakelmedel (android?) som kan fixa byket och sortera i rätt hög, vika och lägga in i klädskåpen…? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: