Kuckelikuu – nu är de här!

Äntligen kom våra sommarhöns! Nu var allt klart i inhägnaden och nu har vi då tre höns och en Tupp. Mina flickor fick ensamrätt att välja namn och tuppen fick heta Nemo, medan hönsen blev Chicaletta, Daisy och Lulu. Chicaletta kommer från serien ”ryhmä Hau” som var/är pop bland barnen, var det fanns en höna med det namnet. Redan på färden kom ett ägg – inte illa jobbat! Prick klockan 7 nästa morgon hördes ”Kuckelikuu” från Nemo – undrar vad grannarna tänkte..lyckligtvis höll han inte på länge, det är en snäll tupp (tack och lov).

I övermorgon är det ju kommunalval – men nu tänker jag inte gå in på politik utan de som vill kan läsa allt jag skrivit och tänkt om mina värderingar. Det har varit intensivt och rolig tid, ännu imorgon lite kampanjarbete på fältet men sen blir det en spännande söndag med valvaka här hemma, tillsammans med barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: