När gräset är grönare på andra sidan..

Att fixa och pynja i trädgården har inte varit något som följt med mig sen barnsben. Faktum är att jag ofta inte alls förstod mig på min mamma då hon alltid kom och sa jag skall komma ut och njuta av att vara utomhus. Att hellre sitta inne med en bok framför näsan eller lyssna på musik lockade mer än att vara ute i gassande sol eller göra något i trädgården. Tänk så saker och ting kan ändras. Jag skulle säkert kunna skriva en bok om allt jag ändrat åsikt om före och efter jag blivit mamma. Nästan så jag kan skratta åt mig själv och hur man fått svälja många ”jag tänker då aldrig/jag kommer alltid att…”

Min mamma och pappa bor ju på samma gård så om jag vill få lite inspiration till trädgården går jag till dem – där jag kan konstatera att gräset helt enkelt är grönare på andra sidan. Tröstar mig dock med att jag har många år på mig att komma ifatt och lära mig om olika växter och hur fixa lite liknande på egna backen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: