Spår i naturen

Jag har nog säkert sett mer ner på marken denna vinter än upp..både då jag skidat eller vandrat i skogen. Så roligt att titta på vad djuren hållit på med – sovplatser, ”toaletter” och lek, allt kan man se bara man håller ögonen uppe. Här kommer liten bildkavalkad från vinterns samling. Mest är det vitsvanshjortar, men även mårdhunden har synts till (kanske inte de djur man helst har i sin skog men de är ju rätt vanliga här..). Grävlingen är dock rätt rolig att se – den har jag sett såväl live på sommaren som på viltkameran nu senast någon vecka sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: